Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našu narednu, slatku, temu "Deserti", na kojoj ćete naučiti da pripremate najfinije poslastice, dekoracije i torte! Uz profesionalne savete i instrukcije, za tri sata ćete, u velikoj meri, ovladati poslastičarskom veštinom! Naši prijatelji iz Vinarije Tikveš, pobrinuće se da nam uz degustaciju slatkog programa, predlože adekvatna vina.
Prijavite se za CPG & Metro školu kuvanja i budite privilegovani spoznajom novih znanja i ukusa! Kurs će se održati 29. aprila od 18.00-21.00 u prostorijama Metro HoReCa Centra na Vidikovcu (Ibarski put 20).
Sve informacije u vezi škole kuvanja možete pronaći OVDE!
Prethodni kurs "Viva Italia" bio je veoma uspešan. Naši polaznici pripremali su četiri vrste rižota. Smenjivali su se mirisi morskih plodova, junetine, tartufa i povrća, a svaki svojstven i osobit, topio se u ustima...
Autor: Bojana Šević; Life Content
Video: Nemanja Maraš; Life Content
Foto: Life Content
Pročitajte još
Dvorište kao iz magazina: Anastasija i Nemanja iza zidina u Sevilji kriju nestvarnu oazu
Dvorište Anastasije i Nemanje Gudelja zeleni raj
04/05/2024
Saznajte višeSvake godine farba jaja na isti način: Draganina tehnika nije tradicionalna, ali je brza i efektna
Uskršnja jaja Dragane Mirković uvek su ista
04/05/2024
Saznajte višeVeliki petak u domovima poznatih: Pogledajte kako su zvezde ofarbale jaja, čija su najlepša?
Veliki petak u domovima poznatih
03/05/2024
Saznajte višeVeliki petak u domu Nataše Bekvalac: Kad vidite ko je zadužen za ukrašavanje jaja, istopićete se
Nataša Bekvalac ofarbala jaja za Uskrs
03/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)